Home

[Hjem]

[Shetlandsponyer]

[Hingst]

[Islandsheste]

[Jack Russell]

[Salgsponyer]

[Hestegalleri]

[Fotoserier]

[Om Moseager]

[Om vores ponyer]

[Om vores isheste]


[Om shetlansponyer]

[Gæstebog]

[Kontakt]

[Links]

 

[foxys.dk]

Om vores Jack Russell TerrierQuiq

Kommer fra:  Købt i 2004 hos kennel Nellemann

Kaldenavn:  Quiq

Temperament og særheder:  Quiq er en mild og venlig hund, som dog ofte har sin egen mening om tingene. Som familiens første Jack Russell terrier har hun en stor andel i, at vi nu har 3 af racen. Hun følger Rolf overalt og er helt klar over sit ansvar som hans hund.

Status i flokken:  Rolfs hund og tante for Ally og Foxy

 


Maggi

Kommer fra:  Købt i 2005 hos kennel Locksley

Kaldenavn:  Ally (efter sin mor, fordi vi har en pony som hedder Maggi)

Temperament og særheder:  Ally er flokkens "bamse", stor, rolig og venlig overfor mennesker, men fast og bestemt overfor andre hunde. Hun elsker mad og generer sig ikke for en tur hen over middagsbordet, hvis man er uopmærksom et øjeblik. Ally kan tages op af alle og er tryg ved alle mennesker. Ikke helt nem at opdrage, da hun bare kigger på én som om hun ville sige "Hvem, mig ??". Ser ud til at blive ligeså stor og bred som hun er rar.

Status i flokken:  Storesøster og "førehund" for Foxy, Helles hund

 


Foxy

Kommer fra:  Købt i 2005 hos kennel Locksley

Kaldenavn:  Foxy

Temperament og særheder:  Foxy er født døv, hvilket man ikke lægger mærke til, med mindre man ser meget godt efter. Hun er en meget vågen og opmærksom hund, prøver hele tiden på at aflæse sine omgivelser med sine store, sorte øjne. Hun er meget selvstændig hund og vil ikke bare acceptere at blive løftet op eller flyttet på, bare fordi hun er lille og nuttet - så siger hun fra med en imponerende høj knurrelyd. Nem at opdrage, fordi hun er så opmærksom. Se mere om hvordan det er at bo med en døv hund på denne side.

Status i flokken:  Ally's lillesøster og flokkens lille bisse, Helles hund